INTERIEURBOUW

IEDERE RUIMTE ZIJN EIGEN OPLOSSING

Met een enthousiast team van vakdeskundigen en liefde voor het vak realiseren we een breed scala aan interieuroplossingen op maat.  Klanten; bedrijven, overheid en particulieren, kunnen bij ons terecht voor unieke maatwerkinterieurs volgens ontwerpen van zowel interne als externe ontwerpers.
> Keukens op maat
> Kamer en suite
> Inloopkasten
> Kastenwanden
> Boekenkasten
> Woningbetimmeringen
> Totaalprojecten
> Kantoor inrichting
> Balies
> Winkel inrichting
> Showrooms
> Ziekenhuizen
> Scholen
> Diverse
Wonen. Werken. Dit is vaak fijner wanneer u bent omgeven door een comfortabel en stijlvol interieur. Een luxe interieur op maat met een uniek ontwerp is hierin de vergrotende trap.
Waarom zou u kiezen voor interieur op maat? U heeft vast wel eens gemerkt dat veel meubels net niet voldoen aan uw wensen. Of dat het ontwerp en/of model perfect is maar de gewenste materialen en/of kleuren niet beschikbaar zijn? Beëindig uw zoektocht en bespreek uw eigen unieke interieurontwerp met ons.
Naast de particuliere markt houdt Rossen interieurbouw zich ook bezig met de zakelijke markt. Tijdens een eerste gesprek onstaan ideeën, waarmee we samen tot een goed passend basisplan komen. Wij hopen dat het bezoek aan onze website aanleiding geeft voor een nadere kennismaking.